3D Printing Zuid-Holland | 3D Print Service Rotterdam Den Haag Zoeterm

3D
PRINTING ZUID HOLLAND


Ook in de Randstad en daar omheen kunt u gebruik maken van onze diensten. Wij versturen onze 3D-prints door heel Nederland. Dus komt u uit Rotterdam, Den Haag, Zoetermeer of elders uit Zuid-Holland dan staan wij graag voor uw project klaar. Op basis van uw 3D of 2D tekening, schets of zelfs idee kunnen wij al een 3D Print leveren. Tevens zijn we gespecialiseerd in seriewerk, prototypes en reproducties. Daarnaast is het ook mogelijk om een model door ons te laten ontwerpen/engineeren. Dit wordt ontworpen in een CAD-programma en omgezet naar onze slice-software die onze printers aanstuurt.

De prijs van uw 3D Print berekenen we op basis van de volgende indicatoren:

1. De tijd dat het ontwerpen/maken van een printbaar 3D model kost
2. De printtijd en nabewerkingstijd van het 3D model
3. De gewenste printtechniek
4. Het gewenste materiaal
5. Eventuele verzendkosten (ophalen op afspraak is bij ons ook altijd mogelijk)


Natuurlijk zijn we u graag van dienst, neem bij interesse contact op via onderstaande contactgegevens, of lever uw bestanden aan via de knop Bestanden Aanleveren.
OFFERTE AANVRAGEN


Vanwege ons grote aanbod aan mogelijkheden en het hoge kwaliteitsniveau van onze 3D Prints dat wij willen waarborgen adviseren wij bij interesse contact met ons op te nemen voor een offerte op maat, deze is altijd geheel vrijblijvend. Indien er spoed is met bijvoorbeeld 3D Seriewerk waarvan reeds een 3D model klaar is, upload dan het 3D model middels de onderstaande knop.