3D Maquettes

Gespecialiseerde maquettes voor uw onderneming.

Welkom bij 3D Printing Limburg, waar wij uw ideeën tot leven brengen met hoogwaardige 3D-maquettes. Als een toonaangevend 3D print bedrijf in Nederland, zijn wij gespecialiseerd in het creëren van gedetailleerde en nauwkeurige modellen voor een breed scala aan toepassingen. Onze 3D-maquettes bieden een toegevoegde waarde voor architecten, projectontwikkelaars, en makelaars, en brengen diverse voordelen met zich mee:

 • Snelle Levertijd: Onze geavanceerde 3D printtechnologieën stellen ons in staat om maquettes snel te produceren, waardoor u uw projecten sneller kunt presenteren en realiseren.
 • Lage Kosten: In vergelijking met traditionele maquettemethodes bieden wij kosteneffectieve oplossingen zonder in te boeten op kwaliteit.
 • Gedetailleerd en Complex: Ongeacht de complexiteit van de vormen, onze 3D-printtechnieken kunnen de meest gedetailleerde en uitdagende ontwerpen aan.
 • Aanpasbaarheid: Maquettes kunnen met verwijderbare delen worden geprint, wat een dynamische en interactieve ervaring biedt.
 • Interieurdetails: Naast de externe structuur, kunnen wij ook het interieur van uw modellen printen, wat extra diepte en realisme toevoegt.
 • Schaalbaarheid: Onze maquettes zijn eenvoudig te schalen naar elke gewenste grootte, wat flexibiliteit in presentatie en planning biedt.
 • Voordelige Extra Prints: Het is zowel eenvoudig als kosteneffectief om extra exemplaren van uw maquette te printen voor diverse doeleinden.
 • Diverse Materialen en Kleuren: Wij bieden een breed scala aan materialen en kleuren om uw maquette aan te passen aan uw specifieke behoeften.

 

Onze maquettes worden ingezet voor diverse doeleinden:

 • Presentatiemaquette: Maak potentiële kopers enthousiast met een realistisch model van hun toekomstige woning.
 • Modelwoning: Laat kopers een kijkje nemen in hun toekomstige woning, inclusief interieurdetails.
 • Conceptmaquette: Breng uw ideeën snel tot leven om klanten of investeerders te overtuigen.
 • Ruimtelijke Ordening Maquette: Ideaal voor het presenteren van grotere bouwprojecten, waarbij onderdelen verschoven kunnen worden voor een dynamische weergave.
 • Projectmaquette: Een handig hulpmiddel op de bouwplaats voor betere coördinatie en planning.

 

Bij 3D Printing Limburg begrijpen we dat elk project uniek is. Daarom werken we nauw samen met onze klanten om maquettes te creëren die perfect aansluiten bij hun visie en vereisten. Of u nu een eenvoudige schets of een gedetailleerd digitaal 3D-ontwerp heeft, ons team van ervaren professionals staat klaar om uw project te realiseren.

Als toonaangevend 3D print bedrijf, gebruiken we voornamelijk PLA (biologisch afbreekbaar) en ABS voor onze maquettes, maar staan open voor andere materialen zoals Nylon en PET-G om aan uw specifieke behoeften te voldoen.

Onze toewijding gaat verder dan enkel het printen. Wij bieden volledige ondersteuning gedurende het gehele proces, van de eerste ontwerpfase tot de uiteindelijke levering. Bij ons kunt u rekenen op:

 • Persoonlijk Advies: Ons team staat klaar om u te begeleiden bij het kiezen van de juiste materialen, schaal en details voor uw maquette.
 • Kwaliteitsborging: We garanderen de hoogste kwaliteit in elk aspect van ons werk, van de nauwkeurigheid van het ontwerp tot de duurzaamheid van de materialen.
 • Flexibele Leveringsopties: Of u nu een exclusieve voetplaat, beschermkap, flightcase of sokkel nodig heeft, wij zorgen ervoor dat uw maquette op een veilige en professionele manier wordt gepresenteerd.

 

3D Printing Limburg is niet zomaar een 3D print bedrijf; wij zijn uw partner in het tot leven brengen van uw projecten. Voor meer informatie over onze 3D-maquettes en hoe wij uw ideeën kunnen transformeren, nodigen wij u uit om contact met ons op te nemen of onze website te bezoeken voor meer informatie op 3dmaquettes.nl

Veel Detail

Onze maquettes zijn van hoge kwaliteit en kunnen met veel detail geprint worden door middel van onze high-tech printers.

Interieur Mogelijk

Ook het interieur is mogelijk om te laten printen door ons. Hierdoor kunt u uw plannen nog voorstellen.

Goedkope Reproductie

omdat wij het model al hebben ontworpen is het goedkoper om meerdere maquettes te bestellen.