3D Printen

Wat is 3D printen?

Wat is 3D printen?

Een maquette kan op diverse manieren een toegevoegde waarde hebben, voor zowel architecten als projectontwikkelaars en makelaars.

Onze prijzen

De mogelijkheden van objecten om te 3D printen zijn eindeloos. Daarom maken wij gebruik van de geavanceerde offertetool Tessa! die u razendsnel van een goede prijsopgave kan voorzien.

Wat hebben wij nodig?

3D engineering - 3d printen nederland

Vanuit een idee/schets kunnen wij al een 3D-oplossing voor u bedenken. Samen kunnen we kijken naar uw wensen en onze mogelijkheden.

Werkwijze FDM

Wat is 3D printen?

Het enige dat wij nodig hebben is een idee of schets van uw ontwerp! Indien u reeds een digitaal 3D ontwerp heeft maken wij hier uiteraard graag gebruik van.

Werkwijze SLA

Stereolithografie (SLA) is de oudste vorm van 3D-Printen. Ontwikkeld in de jaren ’80 en in de loop der jaren steeds verder ontwikkeld en verbeterd. Ten opzichte van FDM, wordt er hier uit een kunsthars oftewel resin geprint in plaats van uit filament.

Werkwijze SLS

Dental Werkmodellen | 3D Printing Limburg

SLS staat voor Selective Laser Sintering wat inhoudt dat er gebruik wordt gemaakt van het sinterproces. Sinteren betekent in het geval van SLS-printing dat er op een poederbed een dun laag van 0,1mm nylonpoeder wordt gedoseerd.