Tarieven

Onze prijzen

De mogelijkheden van objecten om te 3D printen zijn eindeloos. Daarom maken wij gebruik van de geavanceerde offertetool Tessa! die u razendsnel van een goede prijsopgave kan voorzien. Omdat de mogelijkheden zo groot zijn en te zorgen dat alle prijsopgaven juist zijn worden deze altijd handmatig door een medewerker nagelopen voordat u deze ontvangt.

De prijs van uw 3D Print berekenen we op basis van de volgende indicatoren:

1. De tijd die het maken van een printbaar 3D-model kost
2. De printtijd en volume van het uiteindelijke 3D-model in de gewenste kwaliteit
3. Het gewenste materiaal
4. Eventuele verzendkosten (ophalen op afspraak is bij ons ook altijd mogelijk)

Omdat voor ons elke 3D Printing opdracht uniek is, krijgt u bij het aanmelden van een nieuwe opdracht (kijk hiervoor op de pagina’s bij mogelijkheden of neem contact met ons op) een offerte met de prijs voor deze printopdracht. Wilt u zo snel mogelijk een prijs voor uw printopdracht, lever uw 3D-model dan aan middels onderstaande knop aan, wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Wij hanteren een minimumprijs van €100,- excl. btw


Lever hier uw bestanden aan

3D Printen Kosten: Een Transparant Overzicht

Bij 3D Printing Limburg begrijpen we dat duidelijkheid over de kosten van 3D printen essentieel is voor onze klanten. De mogelijkheden van objecten om te 3D printen zijn eindeloos, wat soms kan leiden tot onzekerheid over de uiteindelijke kosten. Daarom bieden wij met onze geavanceerde offertetool, Tessa!, een snelle en accurate prijsopgave. Deze tool is speciaal ontwikkeld om u een helder beeld te geven van de 3D printen kosten, rekening houdend met diverse factoren die de prijs beïnvloeden.

Factoren die de Kosten van 3D Printen Beïnvloeden

De prijs van uw 3D print berekenen we op basis van verschillende indicatoren. Ten eerste wordt gekeken naar de tijd die nodig is voor het maken van een printbaar 3D model. Vervolgens beoordelen we de printtijd en het volume van het uiteindelijke 3D model in de door u gewenste kwaliteit. Het type materiaal dat gebruikt wordt voor de print is ook een belangrijke factor in het bepalen van de 3D printen kosten. Ten slotte worden eventuele verzendkosten meegenomen in de berekening, alhoewel ophalen op afspraak bij ons ook altijd mogelijk is.

Uw Unieke 3D Printopdracht en Kosten

Elke 3D printing opdracht is uniek en verdient een op maat gemaakte benadering. Bij het aanmelden van een nieuwe opdracht via onze website, zult u een gedetailleerde offerte ontvangen die de 3D printen kosten specifiek voor uw project weergeeft. Deze persoonlijke benadering zorgt ervoor dat u nooit voor verrassingen komt te staan en precies weet waar u aan toe bent.

https://www.high-endrolex.com/40

Snel en Accuraat: Onze Offertetool Tessa!

Om u zo efficiënt mogelijk te bedienen, hebben wij Tessa! ontwikkeld, een offertetool die snel een goede prijsopgave kan geven. Omdat de 3D printen kosten variëren afhankelijk van verschillende factoren, wordt elke offerte nog handmatig door een van onze medewerkers gecontroleerd. Zo garanderen we de nauwkeurigheid van onze prijsopgaven en verzekeren we u van de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Aanleveren van uw 3D Printopdracht

Wilt u een snelle offerte voor uw 3D printopdracht? Lever uw 3D model dan aan via de onderstaande knop op onze website. Ons team zal dan zo snel mogelijk contact met u opnemen om de details te bespreken en een nauwkeurige inschatting te maken van de 3D printen kosten. We streven ernaar om dit proces zo snel en soepel mogelijk voor u te maken.

Conclusie

3D Printing Limburg is uw betrouwbare partner voor 3D printen. Wij begrijpen dat helderheid over de 3D printen kosten belangrijk is en streven ernaar om u hierin volledig te ondersteunen. Van het moment van aanvragen tot de uiteindelijke levering, ons team staat klaar om u te begeleiden en te verzekeren van een kwalitatieve en kostenefficiënte 3D printoplossing.