3D Maquettes | 3D Printing Limburg - 3D geprinte maquette, laag tarief

3D
MAQUETTES


Een maquette kan op diverse manieren een toegevoegde waarde hebben, voor zowel architecten als projectontwikkelaars en makelaars. De voordelen van 3D geprinte maquettes ten opzichte van traditionele maquettes zijn onder andere:

Snelle levertijd
Lage kosten
Enorm gedetailleerd en moeilijke vormen zijn geen probleem
Maquette kan met verwijderbare delen geprint worden
Interieur kan tevens geprint worden
Eenvoudig schaalbaar
Extra print (voor eigen gebruik) is prijstechnisch zeer gunstig
Maquette in diverse kleuren en materialen mogelijk

Wij 3D-Printen gebouwen in vrijwel iedere gewenste schaal en indien gewenst leveren wij deze op met exclusieve voetplaat, beschermkap, flightcase of sokkel. Tevens doen wij ook alle eventuele nabewerking zoals het plaatsen van een omgeving met bomen, vervoersmiddelen, bestrating, tuinen, gebouwen en dergelijke.

Onze maquettes worden gebruikt voor onder andere:

- Presentatiemaquette | Geef (potentiele) kopers een eerste kijk op hun toekomstige woning, een model is vaak effectiever dan een plan.
- Model woning | Geef (potentiele) kopers een kijkje in hun toekomstige woning, hierbij is het mogelijk om interieur mee te printen.
- Conceptmaquette | Om jouw idee snel vorm te geven of om potentiele klanten of investeerders te overtuigen van jouw concept.
- Ruimtelijke ordening maquette | Om een groter bouwproject snel en op een eenvoudige manier voor te stellen, dit bestaat vaak uit meerdere onderdelen waarmee geschoven kan worden.
- Projectmaquette | Neem uw maquette mee op de bouwplaats en maak het coordineren van een bouwproject aangenamer.

Om uw maquette te vervaardigen hebben we in principe voldoende aan een schets of idee van uw ontwerp. Indien er reeds een digitaal 3D ontwerp beschikbaar is, dan maken we hier uiteraard graag gebruik van.

We vervaardigen maquettes vaak in de kunststoffen PLA (biologisch afbreekbaar) of ABS, maar andere materialen zoals Nylon en PET-G zijn ook mogelijk.

Voor meer informatie over onze maquettes, neem contact met ons op of kijk op onze website: 3dmaquettes.nl.