3D Printing Brabant | Print Service Eindhoven Breda Tilburg Den Bosch

3D
PRINTING BRABANT


Hoewel onze naam wellicht anders doet vermoeden bieden wij onze diensten uiteraard ook aan in het Brabantse land. Voor zowel enkele stuks of een kleine oplage kunt u bij ons terecht. Dus komt u uit Eindhoven, Breda, Den Bosch of elders uit Brabant staan wij graag voor uw project klaar. Verzenden, ophalen of persoonlijk afleveren (afhankelijk van de grootte van de opdracht) door heel Nederland is mogelijk.

Op basis van uw 3D of 2D tekening, schets of zelfs idee kunnen wij al een 3D Print leveren in 4 verschillende printtechnieken (FDM/SLS/SLA/DLP). Wij zijn gespecialiseerd in seriewerk, prototypes en reproducties. Daarnaast is het ook mogelijk om een model door ons te laten ontwerpen/engineeren. Dit wordt ontworpen in een CAD-programma en omgezet naar onze slice-software die onze printers aanstuurt.

De prijs van uw 3D Print berekenen we op basis van de volgende indicatoren:

1. De tijd dat het ontwerpen/maken van een printbaar 3D model kost
2. De printtijd en nabewerkingstijd van het 3D model
3. De gewenste printtechniek (FDM/SLS/SLA/DLP)
4. Het gewenste materiaal
5. Eventuele verzendkosten (ophalen op afspraak is bij ons ook altijd mogelijk)
Natuurlijk zijn we u graag van dienst, neem bij interesse contact op via onderstaande contactgegevens, of lever uw bestanden aan via de knop Bestanden Aanleveren.
OFFERTE AANVRAGEN


Vanwege ons grote aanbod aan mogelijkheden en het hoge kwaliteitsniveau van onze 3D Prints dat wij willen waarborgen adviseren wij bij interesse contact met ons op te nemen voor een offerte op maat, deze is altijd geheel vrijblijvend. Indien er spoed is met bijvoorbeeld 3D Seriewerk waarvan reeds een 3D model klaar is, upload dan het 3D model middels de onderstaande knop.